Ankestyrelsen er kommet frem til, at Nordværk alene må benytte hjemmesiden til at udbyde genbrugsgenstande fra eget opland, altså Nordværks ejerkommuner. Derfor bliver vi nødt til at afslutte det gode samarbejde med kollegaerne i Skanderborg, Randers og Sønderborg fra nytår. Det betyder også, at der fra 2024 kun er mulighed for at afhente købte genstande fra Nordværks genbrugsbutik i Hjørring.

Du har vundet auktion med køb nu prisen

Afhentning

Du skal selv sørge for at afhente varer. Det er ikke muligt at få tilsendt eller leveret varer, som du køber via genbrugsauktion.dk.

Afhentning og betaling af varer, der er købt på genbrugsauktion.dk, kan kun ske i den genbrugsbutik, der har udbudt varen på auktion. Varen skal afhentes senest fem hverdage efter, at auktionen er afsluttet. Som køber skal du medbringe din e-mail med besked om, at du har vundet auktionen. Denne e-mail er vores sikkerhed for, at du er den rette køber. Det er fint at medbringe mailen på en smartphone eller tablet.

For sen afhentning

Hvis varen ikke er afhentet til tiden, og du ikke har truffet anden aftale med os, betragtes aftalen som værende fortrudt, og genbrugsbutikken har ret til at sælge varen til anden side. Vi forbeholder os retten til at suspendere og slette en brugerkonto, hvis en vare ikke afhentes og der samtidig undlades at informere herom på mail.