Om Genbrugsauktionen

Velkommen til genbrugsauktion.dk. Her finder du skjulte skatte til gavn og glæde. Du kan gå på jagt efter genbrugsguld og holder samtidig en masse spændende varer i cirkulation. Varer der i værste tilfælde ville blive smidt ud.

Vores mål er at give dig den bedste oplevelse, når du støtter det gode formål. Genbrug må gerne være sjovt. Derfor vil auktionen løbende blive udviklet og vi vil være i konstant dialog omkring den bedste måde at tilbyde varerne på fremover.

Vores vision er at samle de gode gamle værdier på en moderne platform, der gør det sjovt at være med. Det er godt for miljøet og godt for pengepungen. Genbrugsauktion.dk er en solid platform for genbrugssager – med varer fra hele landet. Til gavn for dig og mig.

Genbrugsauktion.dk er etableret af Nordværk og drevet i samarbejde med danske affaldsselskaber. Vores mål er at samle de organisationer og selskaber, der arbejder med genbrug, og skabe en fælles platform med skjulte skatte – både for at holde varerne i cirkulation, men også for at sætte fokus på, at ting ikke behøver at blive til affald. Med en fælles indsats kommer vi langt, og auktionen skal være en god oplevelse for alle – både dig, der er på jagt efter genbrugsguld, os der elsker at holde liv i gamle ting og miljøet.

Kig dig omkring, og hvis du savner at se din lokale genbrugsvirksomhed på siden, så giv dem et praj. Lad os få det bedste ud de skjulte skatte.

Læs Genbrugsauktionens privatlivspolitik her