Ankestyrelsen er kommet frem til, at Nordværk alene må benytte hjemmesiden til at udbyde genbrugsgenstande fra eget opland, altså Nordværks ejerkommuner. Derfor bliver vi nødt til at afslutte det gode samarbejde med kollegaerne i Skanderborg, Randers og Sønderborg fra nytår. Det betyder også, at der fra 2024 kun er mulighed for at afhente købte genstande fra Nordværks genbrugsbutik i Hjørring.

Om Genbrugsauktionen

Velkommen til genbrugsauktion.dk. Her finder du skjulte skatte til gavn og glæde. Du kan gå på jagt efter genbrugsguld og holder samtidig en masse spændende varer i cirkulation. Varer der i værste tilfælde ville blive smidt ud.

Vores mål er at give dig den bedste oplevelse, når du støtter det gode formål. Genbrug må gerne være sjovt. Derfor vil auktionen løbende blive udviklet og vi vil være i konstant dialog omkring den bedste måde at tilbyde varerne på fremover.

Vores vision er at samle de gode gamle værdier på en moderne platform, der gør det sjovt at være med. Det er godt for miljøet og godt for pengepungen. Genbrugsauktion.dk er en solid platform for genbrugssager. Til gavn for dig og mig.

Læs Genbrugsauktionens privatlivspolitik her